Denniss logo
Denniss féle Sufnibót
Click here to set language to English!Klicken Sie hier zur Sprache umstellen!
(auf Deutch)
Főoldal
Bemutatkozás
Elérhetőség
Szolgáltatások
Ingyen SMS küldés
BEJELENTKEZÉS

Denniss féle Ingyen SMS küldés

Denniss féle Ingyen SMS küldés

Ingyen sms küldés, és működik!
Lejárt a kártyád? Sokat SMS-ezel? Itt a lehetőség hogy ingyenes SMS-ben írd ki magadból mindazt amit eddig nem tudtál vagy nem akartál bepötyögni! Nem vagy lokálpatrióta? Nem baj, tied az egész világ. Több mint 200 országba jár a mi postagalambunk. Ha mégsem találod a kedvenc országod, csak szólj, és hacsak lehetséges megoldjuk hogy oda is küldhess ingyen SMS-t! Nem találtál igazán jól működő küldő oldalt? Próbálj ki minket!

Újdonság / Hírek!

AMENNYIBEN EZ A SZÖVEG MEGJELENIK, EZEN A BÖNGÉSZŐN NEM MŰKÖDIK AZ INGYEN SMS KÜLDÉS

A kiszolgálók szűrhetik az értelmetlen karaktersorozatokból álló szöveget, ezért ne küldjetek ilyeneket. Ezeket mi is szűrjük. Egy SMS-t csak egyszer küldjetek el! Mind a "hablaty" tartalom, mind a SPAM, és a zaklatás bármilyen formája rontja a rendszer megbízhatóságát, ilyet küldeni szigorúan tilos. Akit a robot spammernek minősít azt elöször többnyire figyelmezteti, de többszöri előfordulás esetén ki is zárhatja az üzenetküldésből.
Ha van egy boltod, klubod vagy bármilyen vállalkozásod amit szeretnél befuttatni, és úgy gondolod hogy ez a médium segíthet neked, akkor továbbra is nagyon szívesen állok rendelkezésedre, feltéve ha nem önkényesen próbálkozol. Tehát keress meg bátran, ígérem nem harapok!

ANDROIDOSOK ÉS MOBILNETESEK!
Ha hibát észleltek, keressetek meg a facebookon! (Link lentebb) Számotokra készült a hálózati visszajelzés. Részletek hamarosan a facebookon!

SAJÁT TELEFONKÖNYV!
IGEN! Minek gépelnéd be ezerszer a kedvesed, apuci, anyuci, tesó vagy épp a haver telszámát ha mindezt a gép is megcsinálja helyetted?
Regisztrálj be, és már indul is a funkció: tudsz menteni saját számokat, és bármikor felhasználhatod anélkül hogy a drága billentyűgombokat koptatással amortizálnád!
Természetesen továbbra is rendelkezésedre ál a redundáns szolgáltatókat felhasználó rendszer - hogy SMS-ed biztosan célba érjen. A te dolgod már csak a telefonszám egyszeri pontos begépelése!
Ha bármi kérdésetek, észrevételetek lenne, kérjük használjátok bátran visszajelzés céljára a facebook oldalunkat! Ne felejtsétek: a fejlődés lehetetlen visszajelzések nélkül!
Eddig 0 karaktert használtál fel a maximum 125 karakterből .

Kapcsolat állapota: OnLine

Tetszik?
Oszd meg és lájkold!
Itt lájkold


Termék közvetlen linkjét vágólapra másol 
Facebook like!
Google | By Denniss