Denniss logo
Denniss féle Sufnibót
Click here to set language to English!Klicken Sie hier zur Sprache umstellen!
(auf Deutch)
Főoldal
Bemutatkozás
Elérhetőség
Szolgáltatások
Ingyen SMS küldés
BEJELENTKEZÉS

Denniss féle MoziÉszGép - Ingyenes diavetítő

Denniss féle MoziÉszGép - Ingyenes diavetítő

Ingyenes képnézegető, diavetítő program

Történelmi háttér:

Már az ókori sumérok is tudták hogy a képnézegető programok sokkal jobban mutatnak sötét háttérrel mint nem sötéttel. Persze mivel ezzel egyidőben a serfőzés tudományát is pedzegették, rájöttek hogy ha eleget isznak, fehér alapon is szép a kép tartalma, és a velejáró problémákat is elfelejtik egy időre, ezért aztán maradtak a multifunkciós megoldásnál, aminek következtében már a sötét háttér is feledésbe merült.
Szerencsére csak egy időre mert később a görögök ismét rájöttek a sötétség titkára úgyhogy komoly felfedezéseket tetttek ezirányban olyannyira hogy még azt is észrevették hogy ha a programban a képet kinagyítják, akkor optikailag is nagyobbnak látszik. Örültek is a nagy tudásnak, mígnem egyszer csak vége lett a birodalmuknak.
Nem sokkal később állítólag a nagyképű rómaiak titkos laboratóriumaiban látott napvilágot az a teória hogy teljesképernyőn jó a képeket nézni.
Aztán eljött a sötét középkor, majd egyszer csak a II. Világháború, én meg itt ülök a fotelemben és azon gondolkodok hogy
"Úgyis van már kismillió diavetítő program a világban, miért is ne csináljak még egyet?"
Aztán csináltam. Hiánypótló darab már nem lesz, de azért igencsak jó lett.

Amikor a program készült, ügyeltem arra hogy értékeket őrizzek. Megtartsam mindazt a sötétséget amire elődeink rájöttek, és belevigyem mindazt a kellemesen homályos értelmiséget ami a kereskedelmi tévék jótékony hatása mentén szivárog a magyarok amúgy is jól kisimult agytekervényeibe.

Ennek megfelelően fellazítottam a feleslegesen merev szabályokat és minimálisra szorítottam a benne fellelhető szókincset.

Remélem, tetszeni fog!

Vigyázat! Fokozott szemgúvadásveszély!
Használat kizárólag saját felelősségre!Termék közvetlen linkjét vágólapra másol 
Facebook like!
Google | By Denniss