Denniss logo
Denniss' Shed Shop
Klicken Sie hier zur Sprache umstellen!
(auf Deutch)Váltás magyar nyelvre
Main Page
About us
Contact
Services
Free SMS sending
LOG IN

Denniss' free slideshow program

Denniss' free slideshow program

Ingyenes képnézegető, diavetítő program

Történelmi háttér:

Már az ókori sumérok is tudták hogy a képnézegető programok sokkal jobban mutatnak sötét háttérrel mint nem sötéttel. Persze mivel ezzel egyidőben a serfőzés tudományát is pedzegették, rájöttek hogy ha eleget isznak, fehér alapon is szép a kép tartalma, és a velejáró problémákat is elfelejtik egy időre, ezért aztán maradtak a multifunkciós megoldásnál, aminek következtében már a sötét háttér is feledésbe merült.
Szerencsére csak egy időre mert később a görögök ismét rájöttek a sötétség titkára úgyhogy komoly felfedezéseket tetttek ezirányban olyannyira hogy még azt is észrevették hogy ha a programban a képet kinagyítják, akkor optikailag is nagyobbnak látszik. Örültek is a nagy tudásnak, mígnem egyszer csak vége lett a birodalmuknak.
Nem sokkal később állítólag a nagyképű rómaiak titkos laboratóriumaiban látott napvilágot az a teória hogy teljesképernyőn jó a képeket nézni.
Aztán eljött a sötét középkor, majd egyszer csak a II. Világháború, én meg itt ülök a fotelemben és azon gondolkodok hogy
"Úgyis van már kismillió diavetítő program a világban, miért is ne csináljak még egyet?"
Aztán csináltam. Hiánypótló darab már nem lesz, de azért igencsak jó lett.

Amikor a program készült, ügyeltem arra hogy értékeket őrizzek. Megtartsam mindazt a sötétséget amire elődeink rájöttek, és belevigyem mindazt a kellemesen homályos értelmiséget ami a kereskedelmi tévék jótékony hatása mentén szivárog a magyarok amúgy is jól kisimult agytekervényeibe.

Ennek megfelelően fellazítottam a feleslegesen merev szabályokat és minimálisra szorítottam a benne fellelhető szókincset.

Remélem, tetszeni fog!

Vigyázat! Fokozott szemgúvadásveszély!
Használat kizárólag saját felelősségre!Termék közvetlen linkjét vágólapra másol 
Facebook like!
Google | By Denniss