Denniss logo
Denniss' Shed Shop
Klicken Sie hier zur Sprache umstellen!
(auf Deutch)Váltás magyar nyelvre
Main Page
About us
Contact
Services
Free SMS sending
LOG IN

SMS Marketing - SMS Advertising - SMS campaign - Advertise via SMS!

SMS Marketing - SMS Advertising - SMS campaign - Advertise via SMS!

SMS hirdetési lehetőség - SMS marketing. Hirdessen sms-ben anélkül hogy elárasztaná az ügyfeleit!
Igen!
Ma már az sms reklám nem csak a nagy multi cégek lehetősége, hanem kis költségvetésű vállalatok is igénybe vehetik.
Ráadásul ez a marketing anélkül is lehetséges hogy a "célszemély"-t kéretlen üzenetben frusztrálná.
További előnye a reklám sms-ek jó nyomonkövethetősége, és a hozzáférhető statisztika a megjelent hirdetésekről.
Mindez hogyan?
Az ingyenes sms küldő oldalunkon küldhető üzenetek végén levő 35 karakternyi szövegben tömör reklámot, illetve linket helyezhetünk el, melyet a fogadó a küldő fél szövegével együtt megkap. Link elhelyezésekor amennyiben a fogadó eszköz egy okostelefon, akár azonnal lehetősége van az Ön termékére, vagy szolgáltatására kattintani. Ez a marketing legszerencsésebb esete.
Mibe kerül?
A rendszer igen rugalmas, a szolíd reklámtól az aggresszív kampányig tartó skálán mozoghat az aktivitás, ezért ha ez a hirdetési lehetőség felkeltette az érdeklődését az ár és egyéb részletekkel kapcsolatosan keressen meg bennünket!
Ha SMS hirdetéssel kapcsolatosan bármilyen egyéb ötlete, elképzelése van, azt is szívesen fogadjuk és lehetőség szerint meg is valósítjuk!

Mondhatná: "Jó-jó, de nekem nincs több ezer telefonszámom ahová reklám sms-eket küldhetnék!". És igaza van! Mi értelme bármiféle sms marketingnek ha nincs kinek elküldeni, vagy ha a meglévő számok listája olyan telefonszámokból tevődik össze akik amúgy is ismerik, netán már üzleti kapcsolatban vannak? Semmi! Ennek a marketing eszköznek pontosan ez az egyik erőssége hogy a médiához hasonóan eddig ismeretlen emberek számára mutatja be tevékenységét.

További előny hogy nem árasztjuk el kéretlen reklámmal leendő ügyfeleit.
Biztosan tapasztalta akár hirdetőként vagy olvasóként azt hogy egy reklám egyetlen embert próbál megbombázni rengeteg alkalommal, így a magára valamit is adó egyén onnantól kezdve az ilyen módon reklámozott cégtől csak végső esetben vásárol, ha egyáltalán. Nálunk az Ön sms reklám szövege egy számra bizonyos időközönként csak egyszer jelenik meg elkerülve annak bosszúságát, és a szokásos reklámokkal szembeni ellenszenvet. Az általunk használt sms marketing ehelyett a változatosságra épül megengedve a megcélzott személynek hogy a számára pillanatnyilag érdektelen reklámok felett gond nélkül átfusson, ám ami aktuálisan érdekli az megmaradhasson írásos, digitális formában a készülékében.

Mi a garancia hogy célba ér a hirdetése? Maga a rendszer mozgató rugója a felhasználók számára ingyenes sms kommunikáció. Ez garantálja hogy napi többezer reklám jelenhessen meg, köztük természetesen az Öné is. Ha maga az ingyensms küldés mint szolgáltatás nem működne, ez az sms marketing sem létezhetne. Ám mivel az ingyen sms küldés, -mely egy másik opciónknál ki is próbálható- működik ezért automatikusan generálódik a reklámfelület.

Ez a működési elv további előnyként könyvelheti el magának hogy a megvásárolt címlistákkal ellentétben a felhasznált telefonszámok valódi, használatban levő számok, amelyekre nem csak kiküldve lesz az sms marketing szövege hanem meg is jelenik, és lesz is valaki aki elolvassa.

Ezt a biztonságot a technológiai háttér is erősíti. Az ingyen sms küldő program elindítása óta folyamatosan fejlesztjük a rendszer stabilitását, megbízhatóságát, sőt magát a használhatóságot is, ezért bátran kijelenthetjük hogy ez a rendszer ma Magyarországon a legjobb ingyenes sms küldő rendszer, így az erre épülő SMS marketing is legalább ilyen kiemelkedő. Ha pedig azt is figyelembe vesszük hogy tudomásunk szerint nem is létezik hasonló szolgáltatás, akkor elmondható hogy Ön egy teljesen egyedülálló merketingszolgáltatást vehet nálunk igénybe!

Mennyi?
Ez változó lehet, főleg a látogatók számától függ. Szerencsére ez a szám folyamatosan növekszik. Jelenleg 2013. júliusában napi 1600-2200 db üzenet indul útjára nálunk. Ám ez a szám folyamatosan növekszik. Természetesen  az sms marketing szolgáltatás nem egy reklámra használja ki az összeset, hanem különböző szempontokat figyelembe véve választódik ki a csatlakoztatott reklám. Példaként jelen cikk írásakor partnerünk részére a szolgáltatás 20 napja alatt 7500 db reklám megjelenítés történt.

"Hogyan tudom ellenőrizni?"
Partnereink számára készítettünk egy direkt az sms marketing monitorozására szolgáló menüpontot, mely regisztrált hirdetők részére jelenik meg. Ebben a menüpontban lehetősége nyilik a kiküldött reklámok mennyiségét ellenőrizni, sőt amennyiben szolgáltatása vagy tevékenysége rendszeresen változik pl akciók vagy kiárusítások esetén, akkor ugyanezen menüpontban saját kezűleg aktualizálhatja hirdetését. Természetesen lehetősége van arra is hogy az sms marketing szövegek különböző változatait, illetve azok megjelenési számát is nyomonkövesse.

Ezen sms reklám természetesen felhasználható egyéb marketing funkciók ellátására, így megoldható vele egy webáruház kommunikációs palettájának a szélesítése természetesen sms-en keresztül, vagy akár a látogatottság növelelése különböző marketinges eszközökkel, és lehetőség van arra is hogy kombináljuk más hasonló szolgáltatásokkal is.
Amennyiben megmozgattuk a fantáziáját vagy kérdése, ötlete támadna, bátran ragadjon billentyűzetet és keressen fel bennünket emailben, telefonon vagy akár az SMS hirdetés Facebook oldalán is! Ha pedig úgy érzi hogy egy ismerősének hasznára válhat a mi marketing megoldásunk, ajánljon minket!Termék közvetlen linkjét vágólapra másol 
Facebook like!
Google | By Denniss