Denniss logo
Denniss' Shed Shop
Klicken Sie hier zur Sprache umstellen!
(auf Deutch)Váltás magyar nyelvre
Main Page
About us
Contact
Services
Free SMS sending
LOG IN

Search engine optimization - Search engine marketing - SEO

Search engine optimization - Search engine marketing - SEO

Látogatottság növelés a keresőoptimalizálás (SEO) folyamatán keresztül beleértve a linképítést is. Ez az a technika amivel a mai világban mágnesként tudja vonzani az ügyfeleit.
"Az emberek pontosan olyan terméket vagy szolgáltatást keresnek amilyen az Öné." - Hirdeti hangosan egy reklám, és ráadásul ez még igaz is! A probléma csak az hogy Ön hiába végezné a legjobb tudása szerint a munkáját, hiába készíti a legjobb terméket. Ha csak a közvetlen környezet tud a tevékenységéről akkor jó esetben csak "a sarki fűszeres"-ként tud érvényesülni. Ma már egyre többen az internetes keresőkön -mint pl a Google vagy a Bing- keresik meg az igényüknek megfelelő terméket vagy szolgáltatást. Ha Önnek nincs saját keresőoptimalizált weblapja akkor bizony az Ön produktuma után kereső emberek vagy nem találják meg Önt, vagy a keresőoptimalizálás következtében listák elején levő konkurrenciáját találják meg elöször, majd rendelnek tőle. Mondhatnánk azt is hogy ez egy nagyon rossz hír hiszen eleve hátrányban van. Valójában Ön feltehetően egy erőteljes fejlődés elött áll.
Amióta Google a Google, a keresőoptimalizálás és a linképítés egyre jobban előre tört. Ennek oka az hogy a cégek rájöttek hogy minél előrébb vannak a találati listákban, annál több vevő keresi meg őket, így a keresőoptimalizálásból közvetlen profitot tudnak termelni. A SEO angolul a "Search Engine Optimization", tükörfordításban=keresőoptimalizálás, a weblap keresőmotorokban való megjelenésének javítását jelenti "normál" avagy nem fizetett keresési eredményekben. Feltételezzük hogy Ön nem véletlen olvassa ezen sorokat, hanem azért mert nem elégedett a keresési listákban elfoglalt helyével, vagy egyáltalán be szeretne kerülni. Egyszóval keresőoptimalizálást mint a látogatottság növelés eszközét keresi, és igen valószínű hogy Ön is több közvetlen nyereséget szeretne az internetről szerezni. Amennyiben mindezt nem azonnali eredményként ideig-óráig szeretné elérni hanem hosszútávon biztos és tisztességes módon akkor meghívjuk Önt egy izgalmas kalandra mely során nyomon tudja követni a mi munkánk eredményét és az Ön ügyfélkörének látványos bővülését!

A mi "seológusunk" kissé maradi természetű. Ez úgy értendő hogy nem hisz a gyorsan látványosra felfújt munka tartósságában, és a gyakorlatban is egyre inkább tapasztalható ennek a szemléletmódnak a létjogosultsága. Bizony itt a jó azaz tartós munkához idő kell. Gyakran látni hirtelen első pozícióra törő oldalakat bizonyos kulcsszavakra, aztán ugyanezek -feltehetően az ügyfél pénzügyi teljesítése után- gyorsan lemorzsolódnak. Mi hisszük hogy a becsületesen elvégzett munka tartós marad, és a tisztességesen elvégzett keresőoptimalizálás és linképítés nem veszti el az erejét a munka befejezteével pár hónappal sem. A látogatottság növelés technikai eszközeivel nem untatnánk Önt, ám a felhasználói élményről érdemes pár szót szólni. Az imént egy izgalmas kalandot igértünk a velünk történő munka kapcsán, és ez teljesen fedi is az igazságot. Amint elkezdünk dolgozni, némi idő elteltével észre fogja venni hogy az oldalának nő a forgalma, majd ahogy a linképítés folyamatába kerülünk, a keresőoptimalizálás során egyre több érdeklődő jelenik meg. Így fokozatosan történik a látogatottság növelés. Szép lassan egyre több ügyfele jön. Ha Ön ekkor a saját munkáját jól végzi akkor saját maga tovább erősítheti az oldala működését mivel az elégedett vevők is egyre jobban hozzájárulnak a látogatottság növeléséhez. Sőt! A munkába valamilyen szinten jó ha Ön is bekapcsolódik hiszen szükség lesz a szakmai hozzáértésére is. Ily módon egy jól felépített folyamatnak a részese lehet, amit végül saját szakmájának szakértőjeként külső segítség nélkül is tud majd menedzselni, és ily módon az esetleges kisebb visszaugrásokat már képes lesz valamelyest saját kezűleg is korrigálni.

Hogy mennyire sikeres ez a módszer álljon itt két keresési példa az egyik az sms hirdetés szolgáltatásunkra , Kereshetünk "ingyen SMS"-t is akár, vagy "T60 zsanér"-t, de ezek csak kiragadott példák, lehetne még folytatni. Természetesen tudunk más oldalon található keresőoptimalizálási példát is mutatni. Érdeklődjön felőlük!

Ha az imént belinkelt Google-kereséseket megnézte akkor valószínűleg feltűnt hogy az általunk keresőoptimalizált oldalak találatai nem pont úgy jelennek meg mint a többi. Természetesen ez is része a munkánknak, sőt ha a térképes találaton ránagyít Budán a központi részekre, akkor a fentebb említett kárpitos műhelyt is meg fogja találni. Ezek a megjelenések mind-mind látogatottság növelő tényezők, és az Ön rendelkezésére fognak állni az alapvető linképítés mellett..

Ha a látottak, olvasottak alapján úgy érzi hogy szívesen dolgozna velünk, esetleg kérdése van, keressen bennünket bátran bármely elérhetőségünkön!Termék közvetlen linkjét vágólapra másol 
Facebook like!
Google | By Denniss