Denniss logo
Denniss' Shed Shop
Klicken Sie hier zur Sprache umstellen!
(auf Deutch)Váltás magyar nyelvre
Main Page
About us
Contact
Services
Free SMS sending
LOG IN

Kedves Látogató!


Amennyiben esetleg kétkedne, nem, nem káprázik a szeme, ez egy valódi webshop, létező, megrendelhető, megvehető termékekkel. Ha esetleg nem hinné, tessék bátran kipróbálni!

A Denniss féle Sufnibót honlapja jelenleg még ugyan fejlesztés alatt áll, ám örömmel jelentjük hogy a termékek között már lehet böngészni, illetve a megrendeléseket is tudjuk online fogadni. A honlapon levő termékek megrendelhetők, megvásárolhatók. Ha bármilyen a vásárlással, termékkel, honlappal kapcsolatos kérdése, vagy észrevétele lenne, akkor az elérhetőségeink bármelyikén szívesen fogadjuk azt, illetve válaszolunk!

Termékeink átvehetőek személyesen Budapesten a XIII kerületben illetve megbízható gyors futárszolgálattal az egész ország területére el tudjuk juttatni akár a megrendelést követő napra!

A megrendelés leadása történhet online módon, emailben, telefonon vagy akár SkyPe-on keresztül is.

Az Online megrendelés menete: A keresett termék melletti kosárra kattintással, az a kosárba kerül, többszöri kattintással lehetésges többszörözni a megrendelt darabszámot, de a későbbiekben is lehetséges a mennyiség módosítása. Amint a kosár nem üres, a tartalma a jobb oldalon láthatóvá válik. A válogatás végeztével a "Megrendelem" ikonra kattintva az asszisztens néhány lépésben végigvezeti Önt a vásárlásig. Első körben a megrendelt termékek listáját, mennyiségét tudja beállítani. Amennyiben a mennyiséget változtatta, kérjük ennek rögzítéséhez használja az "újraszámol" gombot! A mennyiség beállítása után a "Megveszem, tovább" gombbal léphet tovább a következő képernyőre ahol az adatok automatikus kitöltéséhez be tud jelentkezni amennyiben korábban regisztrált. Ha nem, akkor itt meg tudja tenni, illetve lehetősége nyílik "gyorsvásárlásra" is. Sajnos ez utóbbi opcióval a későbbiekben nem tudja nyomonkövetni a megrendelés állapotát, míg az előző két esetben belépés után az "adataim" menüpontban a folyamatban levő rendeléseknél igen. A rendelés befejezése a következő oldalon történhet, ahol az átvétel módját, esetleges szállítási címét, telefonszámát, emailcímét kéri be az asszisztens. Nálunk tárolt adatait bizalmasan kezeljük. A "Rendelés beküldése" gombra kattintva érvényesítheti a megrendelését, amit emailben igazolunk vissza, illetve az esetek egy részében a rendelés állapotáról telefonon is értesítjük. Ám ez nem törvényszerű.

 

Denniss féle Sufnibót

Kik vagyunk, és honnan a név?

A Denniss féle Sufnibót kezdete hozzávetőlegesen 2003-ra tehető, amikor is egy kis lakás "sufni" részében voltak a termékek tárolva, és hobby szinten folyt csak az eladás -ami valójában cserélgetés volt-. Menet közben a kis sufni szép lassan megtellt, és elkezdte a lakás többi részét elfoglalni. Mostanra már a sok "lom" elborította a lakást, és ezen vannak "raktáron". Időközben szert tettünk némi programozási gyakorlatra, melyet a -főleg ingyenes- szolgáltatásaink között lehet legjobban szemügyre venni. Így keletkezett jelen webshop is mely jelenleg tartalmaz új és használt termékeket, de egyelőre vásárlás elött érdemes érdeklődni hogy mi az amit be tudunk szerezni, és mi az amit nem. Bízunk benne hogy honlapunban megtalálja a kényelmes, korrekt árú vásárlási lehetőséget, termékeink és áraink pedig elnyerik az Ön tetszését, és hamarosan vásárlóink között üdvözölhetjük Önt is!

 

Kellemes böngészést kíván:

 

A Denniss féle Sufnibót

 
Facebook like!
Google | By Denniss